Newborn

Een nieuw wonder aan jullie familie is 1 van de meest kostbare gelegenheden van je leven. Dit vroege stadium is veel te snel voorbij, zorg ervoor dat jullie je dit altijd herinneren!

Ben je in verwachting en wil je graag een newbornshoot boeken? Mijn advies is om al contact met mij op te nemen tijdens de zwangerschap, dit kan al vanaf 12 weken. Ik heb al heel wat mensen moeten teleurstellen omdat er geen plek meer was in mijn agenda...wees er op tijd bij en reserveer !!!

Geboortekaartje

Graag zou ik van jullie een geboortekaartje ontvangen. Er komt zoveel op jullie af en het laatste waar je aan zult denken is een fotograaf te bellen. Telefonisch wordt er dan een afspraak gemaakt.

Leeftijd

Jullie baby zal ongeveer 2 week oud zijn, de ideale leeftijd voor een fotoshoot.

Locatie

Ik heb een prachtige studio, met een ontzettend groot raam, waar heel veel daglicht naar binnen heen valt. De perfectie locatie om de shoot te laten plaats vinden. Mijn studio zit in Rijssen.

Broertje(s) en/of zusje(s)

Natuurlijk worden er ook foto's gemaakt, samen met de grote broer(s) en/of zus(sen) Jullie kinderen samen op de foto, een mooie herinnering voor later!

Waar zorgen jullie zelf voor

  • Basic shirts (zorg dat je deze al onder de kleding aan hebt)
  • Hydrofiel luiers
  • eventueel speentje
  • voor de zekerheid wat extra voeding 

Hoe ga ik te werk

Ik geef de ouders altijd mee bij twijfel:
Bekijk mijn foto's eens heel goed, hoe staan de newborns erop.
Juist, heel ontspannen.... daar zorgen wij samen voor!

Klik op onderstaande afbeelding om de promovideo te zien.

Kosten

Newbornshoot: 5 digitale foto's , 150 euro
Newbornshoot: 8 digitale foto's,  180 euro
Geboortekaartje: 1 digitale foto 75 euro (max 3 kinderen) exclusief benzinekosten
Newborn *slash* babyshoot: 1 digitale foto, 25 euro

Jullie ontvangen eerst de onbewerkte foto's. Nadat jullie een keuze hebben gemaakt, worden de uitgezochte foto's van jullie bewerkt en verstuurd via de mail op hoge resolutie.
Hierna kun je ze zelf af laten drukken.  Gelieve contant en gepast te betalen.

Benzinekosten

Exclusief (eventuele) benzinekosten, heen en terug, €0,35 km buiten Rijssen. De benzine kosten worden berekend aan de hand van de snelste route van google maps.

Afspraak is afspraak

Mocht de fotoshoot onverwachts niet door gaan, gelieve dit zo vroeg mogelijk persoonlijk telefonisch af te zeggen. Er zal dan een (eventueel) nieuwe afspraak worden geboekt, hiervoor zal ik dan later contact met jullie opnemen via de mail.

Newborn *slash* babyshoot:

NIEUW:
Een geweldige leuke shoot om jezelf cadeau te geven, maar ook leuk om van vriendinnen, je ouders, tante's ect te krijgen tijdens een zwangerschap of babyshower, omdat de prijs leuk is voor iedereen!!!
Bij deze shoot worden er foto's gemaakt in de studio, uiteraard ook samen met de grote broer en/of zus!

Deze shoot heb je al voor 25 euro voor 1 digitale foto (elke extra foto: 12,50 euro). De cadeaubonnen kosten niet extra's... zodat je goed voor de dag komt en een leuk cadeau hebt om weg te geven!

Het verschil tussen een baby*slash*newbornshoot en een newbornshoot is dat bij deze shoot de kleine de kleertjes aan kan houden, ze iets ouder zijn (ongeveer tussen de 6 a 10 week) en mogen slapen en/of wakker zijn. De foto's worden gemaakt in de studio in Rijssen.
Bij een newbornshoot worden er in de blote billen foto's gemaakt en hierbij worden ze in verschillende houdingen gelegd, dit gebeurt bijna altijd slapend en neemt daarom ook meer tijd in beslag. Deze shoot vindt plaats vaak in de 2e week (na de kraamweek)