Baby en kinder

 

Ik heb verschillende soorten achtergronden en acossiores die gebruikt kunnen worden tijdens de shoot. Denk ook eens aan een newborn*slash*babyshoot, moeder-dochtershoot of divashoot. Bekijk mijn portfolio om leuke ideeen op te doen.

Locatie

De foto's worden gemaakt in Rijssen in mijn (daglicht)studio. De shoot zal hooguit een uurtje duren.

Broertjes en/of zusjes

Er worden foto's gemaakt van hun samen en apart, zodat je volop de keuze hebt bij het uitkiezen van een foto. Zorg ervoor dat hun kleding bij elkaar past.

Kosten

25 euro voor de eerste digitale foto. Elke extra foto kost: 12,50 euro. Je hebt dus zelf in de hand, wat de kosten mogen zijn.

Newborn *slash* babyshoot

Een geweldige leuke shoot om jezelf cadeau te geven, maar ook leuk om van vriendinnen, je ouders, tante's ect te krijgen tijdens een zwangerschap of babyshower, omdat de prijs leuk is voor iedereen!!! Bij deze shoot worden er foto's gemaakt in de studio, uiteraard ook samen met de grote broer en/of zus! 

Deze shoot heb je al voor 25 euro voor 1 digitale foto. De cadeaubonnen kosten niet extra's... zodat je goed voor de dag komt en een leuk cadeau hebt om weg te geven!  Het verschil tussen een baby*slash*newbornshoot en een newbornshoot is dat bij deze shoot de kleine de kleertjes aan kan houden, ze iets ouder zijn (ongeveer tussen de 6 a 10 week) en mogen slapen en/of wakker zijn. De foto's worden gemaakt in de studio in Rijssen. Bij een newbornshoot worden er in de blote billen foto's gemaakt en hierbij worden ze in verschillende houdingen gelegd, dit gebeurt bijna altijd slapend en neemt daarom ook meer tijd in beslag. Deze shoot vindt plaats vaak in de 2e week (na de kraamweek)